ΤΕΧΝΗ

Ο πρώτος κατάλογος τέχνης που σχεδίασε η PEAK ήταν το 1989 για το ίδρυμα ΔΕΣΤΕ και την έκθεση PSYCHOLOGICAL ABSTRACTION. Το πρώτο coffeetable book ήταν για τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΔΑΜ το 1989 το βιβλίο του Δ. ΜΥΤΑΡΑ.
Μέχρι σήμερα η PEAK έχει σχεδιάσει πάνω από 500 βιβλία και καταλόγους τέχνης για τα περισσότερα Μουσεία, Πινακοθήκες, Τράπεζες, Ιδρύματα και ιδιωτικές συλλογές της χώρας.
Η δουλειά της ΡΕΑΚ έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η ΡΕΑΚ σχεδιάζει τον πρώτο κοινωνικό απολογισμό το 2002 για την ΙΝΤRACOM. Συνεχίζει να σχεδιάζει μέχρι σήμερα με πρωτοπόρες ιδέες στο design, την επικοινωνία και τη χρήση νέων τεχνολογιών, κοινωνικούς απολογισμούς για την Coca-cola HBC, την Τράπεζα Κύπρου, την ΙΟΝ, το Ιατρικό Κέντρο, την ΑΒ, την Janssen, τον ΟΛΠ, την Εθνική Ασφαλιστική, τον Όλυμπο, την Pfizer κ.ά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες της ΡΕΑΚ καλύπτουν τους τομείς της επικοινωνίας που αφορούν corporate design, digital design, audiovisual production, branding, packaging design, wayfinding και signage design.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η ΡΕΑΚ έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί το εποπτικό υλικό για εκθέσεις, της Εθνικής Πινακοθήκης, του Μουσείου Μπενάκη, του Ιδρύματος Θεοχαράκη, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Κτιρίου Τ της ΔΕΗ, του εκθεσιακού χώρου της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, της Roche, της BIGLED, στην Ελλάδα και το εξωτερικό κ.ά.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Εθνική Πινακοθήκη, Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Θεοχαράκη, ΕΜΣΤ, Υπουργείο Πολιτισμού, Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, Πινακοθήκη Αβέρωφ, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Οργανισμός ΝΕΟΝ, Coca-Cola HBC, 3Ε, ΔΕΗ A.E., CSE, ΣΕΒ, Τράπεζα Κύπρου, Παπαδοπούλου ΑΕ, Ιατρικό Κέντρο, Janssen, Roche, Friesland, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Thenamaris, ΔΕΠΑ, BIGSOLAR, Μπήτρος Συμμετοχική, Εnterprise Greece, Χαλυβουργία Ελλάδος, Frigoglass, ΑΔΜΗΕ, ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών, Ναυπηγεία Χαλκίδας, ΑΒ, Εθνική Ασφαλιστική, Ελληνικά Γαλακτοπωλεία Α.Ε., ΟΛΠ, Pfizer, ION, LAMDA Development κ.ά.