ΤΕΧΝΗ

Ο πρώτος κατάλογος τέχνης που σχεδίασε η PEAK ήταν το 1989 για το ίδρυμα ΔΕΣΤΕ και την έκθεση PSYCHOLOGICAL ABSTRACTION. Το πρώτο coffeetable book ήταν για τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΔΑΜ το 1989 το βιβλίο του Δ. ΜΥΤΑΡΑ.
Μέχρι σήμερα η PEAK έχει σχεδιάσει πάνω από 500 βιβλία και καταλόγους τέχνης για τα περισσότερα Μουσεία, Πινακοθήκες, Τράπεζες, Ιδρύματα και ιδιωτικές συλλογές της χώρας.
Η δουλειά της ΡΕΑΚ έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η ΡΕΑΚ σχεδιάζει τον πρώτο κοινωνικό απολογισμό το 2002 για την INTRACOM. Συνεχίζει να σχεδιάζει μέχρι σήμερα με πρωτοπόρες ιδέες στο design, την επικοινωνία και τη χρήση νέων τεχνολογιών, κοινωνικούς απολογισμούς για την Coca-cola HBC, την ΑΒ, την ΙΟΝ, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την ΔΙΑΣ, την Tsakos Energy Navigation LTD, την Janssen, τον ΟΛΠ, την Εθνική Ασφαλιστική, την Όλυμπος, την Pfizer κ.ά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες της ΡΕΑΚ καλύπτουν τους τομείς της επικοινωνίας που αφορούν corporate design, digital design, audiovisual production, branding, packaging design, way finding και signage design.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η ΡΕΑΚ έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί το εποπτικό υλικό για εκθέσεις της Εθνικής Πινακοθήκης, του Μουσείου Μπενάκη, του Ιδρύματος Θεοχαράκη, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Κτιρίου Τ της ΔΕΗ, του εκθεσιακού χώρου της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, της Roche, της BIGLED, στην Ελλάδα και το εξωτερικό κ.ά.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Εθνική Πινακοθήκη, Βουλή των Ελλήνων, Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα B&M Θεοχαράκη, Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, ΕΜΣΤ, Υπουργείο Πολιτισμού, Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, Πινακοθήκη Αβέρωφ, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, ΑΔΜΗΕ, ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών, ΔΙΑΣ, Οργανισμός ΝΕΟΝ, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Coca-Cola HBC, 3Ε, ΔΕΗ A.E., CSE, ΣΕΒ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Παπαδοπούλου ΑΕ, ΙΟΝ, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Thenamaris, ΔΕΠΑ, BIGSOLAR, Μπήτρος Συμμετοχική,  Ναυπηγεία Χαλκίδας, ERGO Ασφαλιστική, ΟΛΠ, Pfizer, AKLANE, ΟΣΕ, Faklaris, SEleNe CC, REDEPLAN, S. Nafpliotis κ.ά.